Bel en AlleNummer.info B.V. verbindt u eenvoudig door naar de klantenservice van uw keuze

Bel

Snel contactgegevens achterhalen?

Dit informatienummer, waaronder ook begrepen het doorverbonden gesprek, kost u 95 eurocent per minuut, plus uw gebruikelijke belkosten.

AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. allenummer.info B.V. is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website. allenummer.info B.V. is een besloten vennootschap gevestigd te Groningen en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder nummer 75758849.

 

Bedrijfsgegevens

AlleNummer.info B.V.

Hanzeplein 77
9713 GW Groningen

KvK: 75758849
BTW Nummer: NL860386685B01

Bel 95 eurocent per minuut inclusief het doorverbonden gesprek

allenummer.info gebruikt cookies om haar site te optimaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.