ANWB wegenwacht

Telefoonnummer klantenservice: 0882692888

Bel nu

Algemeen

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme. De ANWB is lid van de Fédération Internationale de l'Automobile. De ANWB werd op 1 juli 1883 opgericht door leden van de Haagse en de Haarlemse Vélocipèdeclubs. De club had toen 200 leden. Twee jaar later werd de naam veranderd in Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond, waar de afkorting A.N.W.B. vandaan komt. Sinds de vereniging formeel ‘toeristenbond’ heet (1905), hebben de letters ANWB geen betekenis meer.

Diensten

De ANWB is tegenwoordig een groot bedrijf dat meerdere diensten levert. De ANWB is vooral bekend vanwege haar dienstverlening als wegenwacht in Nederland en het buitenland. Deze dienst is voor leden en niet-leden beschikbaar. Leden genieten voordelen en kortingen voor de diensten die de ANWB aanbiedt. Naast de wegenwacht heeft de ANWB tegenwoordig ook winkels door heel Nederland waarin onder andere producten als kleding en autoaccesoires verkocht worden. Ook biedt de ANWB tegenwoordig verzekeringen aan voor consumenten.

Contact

De ANWB Wegenwacht is een 24 uurs dienst.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.