Bol.com

Telefoonnummer klantenservice: 0303104999

Bel nu

Over

Bol.com werd in 1999 opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG en is een webwinkel die opereert in Nederland en België. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. In 2019 telde Bol.com meer dan 1.800 werknemers. In 2012 werd Bol.com overgenomen door Ahold en is sinds juli 2016, na de fusie van Nederlandse Koninklijke Ahold en de Belgische Delhaize Groep, onderdeel van Ahold Delhaize.

Diensten

Bol.com behoort tot de grootste webwinkels van Nederland, met een even zo groot productaanbod. Voor retailers die hun e-commerce verkoopkanalen willen uitbreiden, heeft Bol.com een partnerprogramma. Daarmee kan de ondernemer zijn producten verkopen via de website van Bol.com

Contact

Contact opnemen kan via chatbot Billie op de website van Bol.com, die veel vragen kan beantwoorden of u anders door kan verwijzen naar een andere contactmogelijkheid zoals mail of telefonisch contact.

Bol.com is actief op de volgende social media kanalen:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.