CZ Zorgverzekering

Telefoonnummer klantenservice: 0885557777

Bel nu

Algemene informatie organisatie:

CZ groep. Ooit begonnen als kleine verzekeraar. CZ is momenteel met 3,6 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars zónder winstoogmerk. CZ stelt zichzelf de volgende missie: goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. De solidariteit waarmee CZ werd opgericht, is nog altijd levend. CZ hanteert een waardecreatiemodel om te laten zien hoe ze omgaan met bronnen die nodig zijn voor haar bedrijfsvoering. CZ stelt dat in haar organisatie verzekerden voorop staan, en er goed toezicht is op het bestuur CZ voldoet aan alle wet- en regelgeving. CZ leeft ook diverse gedragscodes na, waaronder de Gedragscode Goed Zorgverzekeraarschap.

Diensten

CZ is een zorgverzekeraar die naast de basisverzekering verscheidene aanvullende zorgpakketten aanbiedt. Het geldbedrag dat als eigen risico geldt onder de basisverzekering kan op verschillende groottes worden ingesteld, naarmate dit bedrag hoger is geldt maandelijks een lager te betalen premie voor de basisverzekering. Voor haar basisverzekering biedt CZ de keuze uit drie verschillende pakketten. Hoe duurder het basispakket hoe meer keuzevrijheid de consument heeft wat betreft de zorginstelling waarmee 100% kostendekkend gecontracteerd wordt. Naast de drie verschillende basispakketten biedt CZ een zevental verschillende aanvullende zorgpakketten aan. Daarbij is er ook een apart zorgpakket voor 50+. Voor een volledig overzicht van deze pakketten en de daarbij horende optie zie de website CZ. CZ heeft naast haar pakketten met aanvullende verzekeringen twee verschillende tandartsverzekeringen. De consument kan naar eigen wens een pakket samenstellen dat op basis van financiële draagkracht en zorgbehoeften het beste aansluit. CZ biedt mogelijkheden voor collectieve korting.

Contact

Contact opnemen met CZ kan gemakkelijk via de klantenservice via telefoon. De openingstijden van de klantenservice van CZ zijn ma-vrij van 08:00 tot 19:00 uur. Het is ook mogelijk op andere wijze contact op te nemen met CZ. Zo kan er contact opgenomen worden middels:

  • E-mail via de website van CZ
  • Whatsapp via 06 13 65 19 50
  • Facebook
  • Twitter

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.