DHL

Telefoonnummer klantenservice: 0880552000

Bel nu

Over

DHL Worldwide Express werd in 1969 opgericht en is genoemd naar de achternamen van de drie oprichters Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn, drie ondernemers uit de VS (San Francisco).

Sinds het einde van het jaar 2002 is DHL Worldwide Express voor 100% eigendom van Deutsche Post.

DHL staat vooral bekend als internationale bezorger van pakketten en is naast het Amerikaanse bedrijf UPS het grootste logistieke bedrijf ter wereld. Per jaar vervoert het bedrijf 40 miljoen kilo vracht en 2 miljard zendingen, met 76.200 voertuigen en meer dan 250 vliegtuigen. Bij Deutsche Post DHL werken wereldwijd ruim 530.000 mensen.

Diensten

DHL is gespecialiseerd in het verzenden van pakketten, documenten en internationale post. Daarnaast vervoert DHL grote vrachten per schip (containers), vliegtuig of vrachtwagen. Uiteraard heeft DHL ook alle denkbare tools beschikbaar voor haar klanten. Denk daarbij aan platformen welke geïntegreerd kunnen worden met de meest gebruikte e-commerce oplossingen zoals Magento, Shopify en WooCommerce.

Contact

Afhankelijk van het soort support dat u nodig heeft, biedt DHL verschillende contactmogelijkheden. Voor DHL Express kunt u telefonische contact opnemen. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur. Via de website van DHL Express is het daarnaast mogelijk om gebruik te maken van de chat, of om een e-mail te sturen middels het invullen van een contacformulier.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.