DPD

Telefoonnummer klantenservice: 09003734663

Bel nu

Over

DPD (voluit: Dynamic Parcel Distribution) group is een internationaal franchisenetwerk van pakketvervoerders, welke is ontstaan uit de oorspronkelijke Deutscher Paketdienst. Het zwaartepunt van de vestigingen ligt in Europa, maar er zijn ook depots en samenwerkingsverbanden in andere werelddelen. DPD vervoert jaarlijks ongeveer 1,3 miljard pakketten naar wereldwijde bestemmingen. Wereldwijd heeft DPD ongeveer 75.000 medewerkers.

Diensten

DPD verzorgt pakketzendingen naar 25 landen in Europa. Daarnaast is wereldwijd verzenden bij DPD ook mogelijk. DPD profileert zich als B2C specialist voor pakketzendingen. Voor webshops levert DPD kant-en-klare plugins die geïntegreerd kunnen worden met de meest gebruikte webshop software zoals Magento, PrestaShop, Opencart, Shopify en WooCommerce.

Contact

Via de website van DPD zijn er contactformulieren beschikbaar voor zowel ontvangers als verzenders van pakketten. Ontvangers kunnen daarnaast telefonisch contact opnemen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur.

DPD is te vinden op de volgende social media kanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.