Eneco

Telefoonnummer klantenservice: 0888955955

Bel nu

Eneco

Eneco is een Nederlandse energieonderneming. Ook is Eneco actief in de UK, Belgie en Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. In totaal waren er in 2018 ruim 3000 medewerkers werkzaam. De omzet was in dat jaar 4,2 miljard euro en de winst 136 miljoen euro. De aandelen zijn sinds kort in handen van Mitshubishi Corporation en Shubu.

Diensten

De dienstverlening van Eneco bestaat uit het leveren van stroom en gas. Daarnaast leveren zij ook producten zoals; CV-ketels, waterpompen, warmtepompen en zonneboilers. De klanten van Eneco zijn; consumenten, ZZP & MKB en Groot zakelijk.

Contact

Contact opnemen met Eneco kan erg gemakkelijk. De klantenservice is per telefoon te bereiken op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De klantenservice van Eneco helpt u graag bij; vragen en of storingen. De vriendelijke medewerkers van Ziggo Eneco helpen u graag met uw vraag en of storing.

Naast de telefonische klantenservice is het ook mogelijk om op een andere manier uw vraag beantwoord te krijgen of uw storing te verhelpen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld online met Eneco in contact te komen. Dit kan via de online chat functie op de website van Eneco.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.