Energiedirect.nl

Telefoonnummer klantenservice: 09003347328

Bel nu

Energiedirect.nl

Energiedirect.nl levert energie aan zo'n 350.000 Nederlandse huishoudens. Omdat bij Energiedirect.nl alles online geregeld wordt, kunnen ze de tarieven laag houden, is er altijd overzicht over de stand van zaken en bieden ze ondersteuning door middel van deskundig advies waar nodig. Voor een overzicht kun eenvoudig op je persoonlijke pagina bij Energiedirect.nl inloggen. Bij Energiedirect zijn vaste klanten net zo belangrijk als nieuwe klanten. Energiedirect.nl levert zowel groene- als grijze stroom. De groene stroom van Energiedirect.nl bestaat uit windenergie en waterkracht, opgewerkt buiten Nederland. Omdat Energiedirect.nl ook grijze energie levert aan klanten, behoort de energieleverancier niet tot de meest duurzame energieleveranciers.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.