FBTO

Telefoonnummer klantenservice: 0582345678

Bel nu

Algemene informatie organisatie:

FBTO is een verzekeringsmaatschappij uit de Friese stad Leeuwarden. Het bedrijf ontstond als onderlinge verzekeringsmaatschappij en werd later een onderdeel van Achmea, een van de grootste verzekeringsconglomeraten van Nederland.

Diensten

FBTO is een verzekeraar die ook zorgverzekeringen aanbiedt. Het geldbedrag dat als eigen risico geldt onder de basisverzekering kan op verschillende groottes worden ingesteld, naarmate dit bedrag hoger is geldt maandelijks een lager te betalen premie voor de basisverzekering. De zorgverzekeringen bestaat uit een basisverzekering. De basisverzekering kan vervolgens worden aangevuld met een tiental aanvullende modules die FBTO aanbiedt. Voor een volledig overzicht van deze modules en de daarbij horende kosten zie de website van FBTO. De consument kan naar eigen wens een pakket samenstellen dat op basis van financiële draagkracht en zorgbehoeften het beste aansluit. FBTO biedt mogelijkheden voor collectieve korting.

Contact

Contact opnemen met FBTO kan gemakkelijk via de klantenservice via telefoon. De openingstijden van de klantenservice van FBTO zijn ma-vrij van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30.
Het is ook mogelijk op andere wijze contact op te nemen met FBTO. Zo kan er contact opgenomen worden middels:

  • E-mail via de website van FBTO
  • Whatsapp via 06 13 50 90 99
  • Chat functie via de website van FBTO

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.