H&M

Telefoonnummer klantenservice: 09001988

Bel nu

Over

H&M (voluit: Hennes & Mauritz) is een Zweedse modeketen met meer dan 4351 filialen in 64 verschillende landen en circa 161.000 medewerkers. H&M heeft door de jaren heen samengewerkt met diverse bekende modeontwerpers onder wie Alexander Wang, Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Elio Fiorucci, Roberto Cavalli en Comme des Garcons die meewerkten aan speciale collecties voor het label.

Diensten

De winkels van H&M zijn te vinden in de meeste grote steden en bieden een klassieke shop ervaring waar u kleding kunt passen. Online shoppen kan via de website hm.com

Naast mode en accessoires van alle soorten en maten voor zowel volwassen als kinderen, levert H&M o.a. beddengoed, handdoeken onder het label H&M Home.

Contact

De klantenservice van H&M is te bereiken via de chat met virtuele assistent. Telefonisch is de klantenservice te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 tot 17:00 uur.

H&M is actief op de volgende social media kanalen:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.