IKEA

Telefoonnummer klantenservice: 09002354532

Bel nu

IKEA

IKEA is een van oorsprong Zweedse interieurwinkel. Die bekend staat om het feit dat klanten hun meubels zelf moeten monteren. Naar eigen zeggen om de kosten voor de meubels zo laag mogelijk te houden. Daarnaast zijn de meubels in platte pakketten natuurlijk makkelijker te transporteren.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.