Ziggo

Telefoonnummer klantenservice: 0881212817

Bel nu

Ziggo

Ziggo is de grootste kabeloperator van Nederland en levert digitale kabeltelevisie, internet en telefonie aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Openingstijden telefonische klantenservice

7 dagen per week is de klantenservice van Ziggo bereikbaar per telefoon tussen: 08:00 - 22:00,

Ziggo Community

Het Ziggo Community forum is de plek waar klanten van Ziggo elkaar helpen door het beantwoorden van vragen. Het forum heeft ruim 100000 leden, er is dus altijd wel iemand die je kan helpen met je probleem. Op het forum kun je terecht met vragen over:

  • Internet & Bellen
  • Hulp bij abonnementen.
  • Hulp bij TV & Apps

Twitter

Neem contact op met Ziggo via Twitter. De klantenservice is bereikbaar op de volgende uren:

  • Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur.
  • Zaterdag, zondag en feestdagen van 08:00 tot 22:00 uur.
Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.