KPN

Telefoonnummer klantenservice: 08000402

Bel nu

KPN

KPN is een leverancier van telecommunicatie en ICT-diensten. De organisatie is in 1989 geprivatiseerd. Het hoofdkantoor van KPN staat in Rotterdam. In 2018 waren er 12.440 fte werkzaam voor de organisatie. De omzet in datzelfde jaar was € 5,6 miljard waarvan € 280 miljoen winst.

Tot 1998 heette het bedrijf Koninklijke PTT Nederland N.V., waarna de naam is afgekort tot KPN. Het motto van KPN is: Het Netwerk van Nederland.

Diensten

De diensten van KPN levert aan zowel consumenten als zakelijke klanten zijn; vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en digitale televisie.

Vanaf 2006 is KPN zich ook gaan richten op IT-oplossingen voor de groot zakelijke markt; onder werkplekken, CRM-management en callcenterdiensten.

Contact

De klantenservice is 24 uur 7 dagen per week telefonische te bereiken voor: technische vragen, storingen of vragen over diefstal/verlies van uw apparaat. Voor andere vragen is de klantenservice per telefoon te bereiken tussen 08:00 en 22:00.

Contact opnemen met KPN kan ook op andere manieren. U kunt een technische vraag en of storing ook melden via:

  • KPN forum
  • Fysieke winkel
  • Online chat

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.