Landal Greenparks

Telefoonnummer klantenservice: 09008842

Bel nu

Landal Greenparks

Landal GreenParks is een in Nederland gevestigde onderneming die vakantieparken in Europa exploiteert; Landal beheert en exploiteert ruim 90 vakantieparken in Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittanniƫ, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechiƫ en Hongarije met in totaal bijna 15.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over zeven campings met in totaal ca. 1300 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,8 miljoen gasten 14,5 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 3000 medewerkers. Landal heeft kantoren in Den Haag, Zwolle, Trier en Varde. De directie is gevestigd in Den Haag.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.