Liander

Telefoonnummer klantenservice: 0885426444

Bel nu

Liander

Liander is een netbeheerder en beheert het energienetwerk. De organisatie is ontstaan vanuit Nuon. Het beheert het energienetwerk in verschillende provincies zoals; Gelderland, Noord-Holland en in grote delen van Friesland, Zuid-Holland en Friesland. Liander is de grootste netbeheerder van Nederland met ongeveer 3 miljoen aansluitingen. Het hoofdkantoor van Liander is gevestigd in Amsterdam.

Diensten

De dienstverlening van Liander bestaat uit het aanleggen van kabels, leidingen en het beheren van het energienetwerk. Liander is dus geen energieleverancier, maar een netbeheerder. Ze zorgen ervoor dat energiebedrijven energie kunnen leveren.

Contact

De klantenservice is per telefoon bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De vriendelijke klantenservice medewerkers helpen u graag bij vragen, storingen en of het afsluiten van een abonnement.

Het is ook mogelijk om de klantenservice van Liander op een andere manier te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Of via de chatfunctie op de website.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.