Menzis

Telefoonnummer klantenservice: 0882224040

Bel nu

Algemene informatie organisatie:

Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar. Met circa 2,27 miljoen klanten (cijfers jaarverslag 2018) behoort Menzis bij de top 5 grootste zorgverzekeraars van Nederland. Het Menzis-concern bestaat uit de labels Menzis en AnderZorg en daarnaast is het merk SamenGezond geïntroduceerd. Het Zorgkantoor regelt de Wet langdurige zorg (Wlz) voor inwoners van de regio's Arnhem, Groningen en Twente. In totaal huisvest de organisatie ongeveer 1.700 medewerkers.

Diensten

Menzis biedt als zorgverzekeraar naast de basisverzekering verscheidene aanvullende zorgpakketten aan. Het geldbedrag dat als eigen risico geldt onder de basisverzekering kan op verschillende groottes worden ingesteld, naarmate dit bedrag hoger is geldt maandelijks een lager te betalen premie voor de basisverzekering. Voor haar basisverzekering biedt Menzis de keuze uit drie verschillende pakketten. Hoe duurder het basispakket hoe meer keuzevrijheid de consument heeft wat betreft de zorginstelling waarmee 100% kostendekkend gecontracteerd wordt. Naast de drie verschillende basispakketten biedt Menzis een zestal verschillende aanvullende zorgpakketten aan, met daarbij een aanvullend pakket special gericht op jongeren. Voor een volledig overzicht van deze pakketten en de daarbij horende optie zie de website Menzis. Menzis heeft naast haar pakketten met aanvullende verzekeringen drie verschillende tandartsverzekeringen. De consument kan naar eigen wens een zorgpakket samenstellen dat op basis van financiële draagkracht en zorgbehoeften het beste aansluit. Menzis biedt mogelijkheden voor collectieve korting.

Contact

Contact opnemen met Menzis kan gemakkelijk via de klantenservice. De openingstijden van de klantenservice van Menzis zijn ma-vrij van 08:00 tot 21:00 uur en za van 09:00 tot 16:00 uur. Het is ook mogelijk op andere wijze contact op te nemen met Menzis. Zo kan er contact opgenomen worden middels:

  • Whatsapp via 06-13513587
  • Online chat via de website van Menzis
  • Twitter en Facebook
  • E-mail via de website van Menzis

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.