OHRA

Telefoonnummer klantenservice: 0264004040

Bel nu

Algemene informatie organisatie:

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Nationale-Nederlanden. OHRA is opgericht in 1925 en de afkorting staat voor: Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. De klant kan bij OHRA rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten, via de telefoon, internet en de post. OHRA Zorgverzekeringen N.V. en OHRA Ziektekostenverzekeringen N.V. behoren sinds 2009 tot de CZ Groep. Delta Lloyd verzorgt onder de naam OHRA nog wel de klantcontacten, maar is niet meer de risicodrager op deze polissen.

Diensten

OHRA maakt gebruik van een basisverzekering. Het geldbedrag dat als eigen risico geldt onder de basisverzekering kan op verschillende groottes worden ingesteld, naarmate dit bedrag hoger is geldt maandelijks een lager te betalen premie voor de basisverzekering. Naast de basisverzekering van OHRA zijn er verscheidene aanvullende zorgpakketten. Naast het basispakketten biedt OHRA een viertal verschillende aanvullende zorgpakketten aan. Daarnaast heeft OHRA een drietal verschillende tandmodules waaruit gekozen kan worden. Voor een volledig overzicht van deze pakketten en de daarbij horende optie zie de website van OHRA. De consument kan naar eigen wens een pakket samenstellen dat op basis van financiële draagkracht en zorgbehoeften het beste aansluit. OHRA biedt mogelijkheden voor collectieve korting.

Contact

Contact opnemen met OHRA kan gemakkelijk via de klantenservice via telefoon. De openingstijden van de klantenservice van OHRA zijn ma-vrij van 08:00 tot 18:00 uur en van zaterdag van 09:00 tot 15:00
Het is ook mogelijk op andere wijze contact op te nemen met OHRA. Zo kan er contact opgenomen worden middels:

  • Whatsapp via het nummer (0)6 20 14 06 59
  • Facebook
  • Twitter

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.