Otto

Telefoonnummer klantenservice: 0884651555

Bel nu

Over

OTTO, voluit Otto Group, is een van oorsprong Duits postorderbedrijf. In Nederland opereert het bedrijf onder de naam Otto B.V. vanuit de hoofdvestiging in Tilburg.

OTTO werd opgericht door Werner Otto, initieel onder de naam Werner Otto Versandhandel. De onderneming lag oorspronkelijk in Hamburg-Schnelsen, een stadsdeel van Hamburg. In 1960 verhuisde de onderneming naar Hamburg-Bramfeld, waar tot op heden het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd. Sinds 1979 is het bedrijf in Nederland actief.

Diensten

De webshop Otto.nl biedt een groot assortiment op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken, zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en meer. Het assortiment bevat mode en andere artikelen voor ieder budget.

Via de webhop bekijkt u gemakkelijk alle artikelen, op een moment dat het u uitkomt. OTTO levert uw bestelling aan huis, of bij een PostNL Servicepunt. OTTO geeft u geruime bedenktijd en biedt verschillende betaalmogelijkheden. Mochten de artikelen toch niet naar wens zijn, dan kunt u ze eenvoudig retourneren of kosteloos ruilen en iets nieuws bestellen in de online shop.

Onder het sublabel genaamd Lascana biedt Otto een webshop met lingerie, badmode, nachtkleding en sportkleding voor vrouwen.

Contact

De klantenservice van OTTO is per mail te bereiken door gebruik te maken van het contactformulier op Otto.nl

Telefonisch is OTTO te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 - 17:00 uur.

De klantenservice van OTTO is ook bereikbaar via de Facebook pagina facebook.com/ottonetherlands

Facebook vragen worden op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot en met 19:00 binnen een uur in behandeling genomen.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.