OXXIO

Telefoonnummer klantenservice: 0888955999

Bel nu

Oxxio

Oxxio is een energiedienstverlener die actief is op de Nederlandse markt. De organisatie is opgericht in 2000. Sinds 2011 is Oxxio onderdeel van de Eneco Groep. De organistie levert groene stroom en gas aan particuliere klanten. Oxxio staat bekend als een prijsvechter met een scherp getarifeerd aanbod van producten en diensten.

Diensten

De dienstverlening die Oxxio levers is groene stroom, gas, slimme meters aan particulieren. Sinds kort levert Oxxio ook razendsnel internet via DLS en glasvezel. Bij DSL kunnen download snelheden van 100 mbps en uploadsnelheden van 10 mbps worden gehaald. Bij een glasvezelverbinding kan er gekozen worden uit verschillende snelheden; 50, 100, 200 of 500 mbps en is de upload snelheid gelijk aan de download snelheid

Oxxio staat bekend als een prijsvechter met een scherp geprijsd aanbod. Het motto van Oxxio is Superslim, Supervoordelig.

Contact

De klantenservice van Oxxio is per telefoon te bereiken op werkdagen van 8:30 tot 19:00. In het weekend is de klantenservice afdeling gesloten. Er kan dan niet per telefoon contact op genomen worden met de klantenservice.

Waarom zou u de klantenservice bellen van Oxxio:

  • U heeft vragen over een rekening of betaling.
  • U heeft een vraag over een storing of een defect.
  • U heeft vragen over de dienstverlening van Oxxio.
  • U wilt klant worden van Oxxio.

Op de website van Oxxio is het ook mogelijk om via het chatvenster contact op te nemen met een van de klantenservice medewerkers. De klantenservice medewerker zijn 24/7 te bereiken voor al je vragen.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.