Stedin

Telefoonnummer klantenservice: 0888963963

Bel nu

Stedin

Stedin is een Nederlandse netbeheerder die voornamelijk in voornamelijk in de regios; Zuid-Holland, Utrecht, regio Amstelland, Kennemerland en Noordoost Friesland opereert. Stedin voorziet circa 2,2 miljoen huishoudens en industriele klanten van elektriciteit en gas. In Nederland heeft Stedin ongeveer 4 miljoen aansluitingen.

Het hoofdkantoor van Stedin is gevestigd in Rotterdam. De omzet voor de Stedin Group was in het jaar 2016 was 1,3 miljard euro. Medio 2017 waren er ongeveer 4.500 medewerkers werkzaam.

Diensten

Netbeheerder

Een netbeheerder verzorgt de aanleg en het onderhoud van elektriciteit en gasnetwerken en de plaatsing van (slimme) meters.

Energieleverancier

Een energieleverancier levert gas en elektriciteit. Een consument of zakelijke klant kan zelf een energieleverancier kiezen.

Aannemer

In opdracht van Stedin voeren aannemers werkzaamheden uit zoals het aanleggen van een nieuw electiciteitnetwerk.

De energiewereld verandert en daarom maakt Stedin werk van:

  • Een nieuw energiesysteem
  • Een klimaat neutrale samenleving
  • Een flexibele energiemarkt vraag

Contact:

De klantenservice van Stedin is per telefoon te bereiken van 8:00 tot 17:00 op werkdagen. De medewerkers van de klantenservice helpen u graag indien u vragen heeft over uw: aansluiting, Slimme meter of een storing heeft.

Indien u contact wilt opnemen dan kan dit op verschillende manier namelijk:

  • Whatsapp
  • Telefonisch
  • Of via de vraag en antwoord tool op de website.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.