T-mobile

Telefoonnummer klantenservice: 0624001200

Bel nu

T-mobile

T-Mobile is van origine de mobiele telefonie-tak van het Duitse Deutsche Telekom-concern. Het hoofdkantoor van T-mobile is nog steeds gevestigd in Bonn (Duitsland). De mobiele activiteiten van Deutsche Telekom van Deutsche Telekom zijn gestart in 1992 en zijn in 1999 samengevoegd tot T-Mobile International. Na de overname van Ben op de Nederlandse markt kreeg het concern een groot marktaandeel in handen. T-Mobile heeft sinds januari 2019 een belang van 75% in Tele2 NL.

Diensten

T-Mobile richt zich zowel op de consumenten als op de zakelijke markt. De diensten van T-Mobile zijn onder andere; internet en (mobiel) telefonie. Voor het leveren van deze dienst maakt T-Mobile gebruik van het KPN-netwerk. Ook is het mogelijk om bij T-Mobile glasvezel af te nemen. Dit is tot op heden alleen voor zakelijke klanten mogelijk.

Contact

De klantenservice van T-Mobile is uiterst behulpzaam bij vragen en of storingen. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van T-Mobile indien u een vraag of een storing heeft. De klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 23:00 en in het weekend van 9:00 tot 17:30 telefonisch te bereiken.

Er zijn naast de telefonische klantenservice ook andere mogelijkheden om contact op te nemen. Zo is het mogelijk om contact op te nemen via:

  • Webcare
  • Facebook
  • Twitter
  • Contactformulier
  • Per e-mail

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.