TELE2

Telefoonnummer klantenservice: 0207544444

Bel nu

Tele2

Tele2 is een telecomaanbieder die oorspronkelijk uit Zweden komt. Tele2 levert vaste en mobiele telefonie, datanetwerken en internet. Tele2 staat bekend als een bedrijf dat in het verleden goedkoop bellen aanbood voor consumenten. De organisatie is in 1993 opgericht in Zweden.

In december 2017 heeft T-Mobile aangekondigd om de Nederlandse deel van Tele2 over te willen nemen. In de tweede helft van 2018 is de fusie afgerond, maar blijft nog wel een periode zelfstandig opereren binnen T-Mobile.

Diensten

De diensten die in Nederland worden aangeboden zijn telefonie, datanetwerken en internetdiensten. Tele2 richt zich met telefonie op consumenten en de zakelijke als de wholesale markt. De organisatie verkoopt spraak, data, internet en tv-diensten via een eigen infrastructuur.

Op de consumentenmarkt biedt tele2 mobiel, internet tv & bellen aan. Het is mogelijk om een all-in pakket af te nemen. In dit pakket worden verschillende diensten gecombineerd.

Contact

Het is mogelijk snel en eenvoudig contact op te nemen met de klantenservice van Tele2 voor technische vragen en of storingen. De klantenservice is per telefoon te bereiken op werkdagen van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Je kunt de klantenservice ook bereiken via:

  • Online chat
  • Tele2 forum
  • Contactformulier
  • Per post

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.