Telfort

Telefoonnummer klantenservice: 09009596

Bel nu

Telfort

Telfort is in 1996 opgericht door Marcel Boekhoorn. In 2005 is Telfort overgenomen door KPN, waarna het verder ging als een dochterorganisatie. Bij de organisatie zijn ongeveer 650 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor van Telfort is gevestigd aan de Teleportboulevard 121, 1043 EJ te Amsterdam.

Diensten

De diensten die Telfort aanbiedt zijn; mobiele telefonie, internet, interactieve televisie en vaste telefonie in Nederland. De diensten worden aangeboden op het netwerk van KPN. Telfort richt zich zowel op de consument als op de zakelijke markt. Sinds mei 2019 neemt Telfort geen nieuwe klanten meer aan, omdat de merknaam Telfort verder gaat onder de vlag van KPN.

Contact

Contact opnemen met Telfort kan erg gemakkelijk via de telefonische klantenservice. Vragen over een mogelijke storing en of een factuur worden snel door een medewerker opgepakt. De telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 21:00 en op zaterdag van 10: tot 17:00. Op zondagen en feestdagen is de telefonische klantenservice gesloten, dus niet bereikbaar voor vragen of storingen.

Indien u een vraag heeft over Telfort interactieve televisie dan kunt u wel contact opnemen op zondagen en feestdagen van 10:00 tot 17:00.

Telefoon verloren of gestolen? Voor het blokkeren van je telefoon is de klantenservice 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wilt u liever via een andere wijze contact opnemen met Telfort. Dan kan middels:

  • Facebook
  • Telfort Forum
  • Bezoek de online klantenservice
  • Bezoek de fysieke winkel
  • Per post

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.