TUI

Telefoonnummer klantenservice: 0880885885

Bel nu

Algemeen

TUI Group (Touristik Union International) is een multinationale groep die vooral actief is in de toerismesector. De hoofdzetel is gevestigd in Hannover, Nedersaksen, Duitsland. De aandelen van de TUI Group staan genoteerd aan de Frankfurter Wertpapierbörse en de London Stock Exchange. Het maakt onderdeel uit van de FTSE 100 aandelenindex. De grootste aandeelhouder is de Rus Aleksej Mordasjov, die middels Unifirm Limited, bijna een kwart van de aandelen in handen heeft. Het bedrijf heeft een gebroken boekjaar dat loopt tot 30 september.

Diensten

TUI is een reisorganisatie waarbij onder meer de volgende diensten afgenomen kunnen worden. Op de website van TUI worden de volgende mogelijkheden wat betreft boekingen gegeven: All inclusive reizen, Stedentrips, Verre reizen, Rondreizen, Wintersport, Autovakanties, Vakantiehuizen, Sportreizen, Designed for you, Alle vakanties, Tui Dealsweekaanbiedingen. TUI biedt voor haar diensten de volgende garanties TUI Garanties: laagsteprijs-garantie, omruil-garantie, we-lossen-het-op-garantie en de niet-goed-geld-terug- garantie. Voor meer informatie over de TUI diensten kunt u de website www.TUI.nl raadplegen.

Contact

Contact opnemen met TUI Customer Service Center kan gemakkelijk via het telefoonnummer 088 - 088 58 85. Openingstijden zijn van ma-za van 08:00-23:00 en zo van 09:00-23:00.

Er kan ook contact worden opgenomen via de TUI app, welke te downloaden is in de Google Play Store of de App Store van Apple. Daarnaast kan via een online formulier via de website per mail contact worden opgenomen met TUI.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.