Unive Zorgverzekeringen

Telefoonnummer klantenservice: 0725277595

Bel nu

Algemene informatie organisatie:

Univé is een coöperatieve verzekeraar die werkt als vereniging zonder winstoogmerk. Klanten van Univé zijn in de meeste gevallen ook lid van de vereniging. Naast hoofdvestigingen in Assen en Zwolle kent Univé een netwerk van 9 zelfstandige regionale afdelingen met in totaal circa 110 winkels. Zowel de centrale organisatie als de regionale kantoren hebben ieder een eigen directie (van het verzekeringsbedrijf) en een bestuur (van de vereniging). De regionale vestigingen zijn onderlinge waarborgmaatschappijen die regionaal opereren.

Diensten

Univé is ook operatief als zorgverzekeraar die naast de basisverzekering verscheidene aanvullende zorgpakketten aanbiedt. Het geldbedrag dat als eigen risico geldt onder de basisverzekering kan op verschillende groottes worden ingesteld, naarmate dit bedrag hoger is geldt maandelijks een lager te betalen premie voor de basisverzekering. Voor haar basisverzekering biedt Univé de keuze uit drie verschillende pakketten. Hoe duurder het basispakket hoe meer keuzevrijheid de consument heeft wat betreft de zorginstelling waarmee 100% kostendekkend gecontracteerd wordt. Naast de drie verschillende basispakketten biedt Univé een drietal verschillende aanvullende zorgpakketten aan. Voor een volledig overzicht van deze pakketten en de daarbij horende opties zie de website van Univé . Univé heeft naast haar pakketten met aanvullende verzekeringen drie verschillende tandartsverzekeringen. De consument kan naar eigen wens een pakket samenstellen dat op basis van financiële draagkracht en zorgbehoeften het beste aansluit. Univé biedt mogelijkheden voor collectieve korting.

Contact

Contact opnemen met Univé kan gemakkelijk via de klantenservice. De openingstijden van de klantenservice van Univé zijn ma-vrij van 08:00 tot 20:00 uur en za van 09:00 tot 13:00 uur.
Het is ook mogelijk op andere wijze contact op te nemen met Univé . Zo kan er contact opgenomen worden middels:

  • E-mail via de website van Univé

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.