UPS

Telefoonnummer klantenservice: 0205040500

Bel nu

Over

Al in 1907 werd UPS in de Verenigde Staten van Amerika opgericht als een boodschappersdienst. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererend miljardenbedrijf. Daarbij is het vereenvoudigen van de wereldhandel altijd beoogd en nagestreefd. United Parcel Service Inc., zoals het bedrijf voluit heet, verricht haar diensten wereldwijd en er is geen land ter wereld waar het merk UPS onbekend is.

Het bedrijf is de é én van de grootste, zo niet de allergrootste koerierdienst ter wereld. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Dagelijks verzorgt het bedrijf de goederen-, geld- en informatiestromen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd.

Diensten

De diensten van UPS bestaan niet enkel uit een internationale bezorgdienst. UPS biedt vrijwel alle denkbare (aan hun bezorgdienst) gelieerde nevendiensten. Denk daarbij aan traceer-services, mogelijkheden om producten sneller door de douane te laten komen, tools die bijdragen aan het optimaliseren van de toeleveringsketen, wereldwijde levering, voorraadbeheer en het management van retourzendingen.

Contact

Op de website van UPS is een virtuele assistent beschikbaar voor de meest voorkomende vragen.

Daarnaast biedt UPS telefonische ondersteuning.

Verder biedt UPS de mogelijkheid op haar website om een contactformulier in te vullen.

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.