Vattenfall

Telefoonnummer klantenservice: 09000808

Bel nu

Vattenfall

Vattenfall is een energieleverancier die aan ongeveer 2 miljoen klanten in Nederland van energie voorziet. Vattenfall is opgericht in 1909 te Zweden. In 2017 waren ongeveer 20.041 medewerkers werkzaam bij Vattenfall. Het hoofdkantoor van Vattenfall staat in Amsterdam, maar de organsiatie heeft ook kantoren in Groningen, Leeuwarden, Arnhem en Alkmaar. De omzet was in 2018 156,9 miljard ZweedseVattenfall is een marktleider in de regio Noord-Europa. De definitie van Vattenfal betekend waterval en verwijst naar een oudere naam van de organisatie: Kungliga Vattenfallstyrelsen. Alle aandelen zijn in het bezit van de Zweedse staat.

Diensten

Vattenval is een dienstverlener van gas en stroom en stadswarmte. De organisatie levert ook producten zoals; zonnepanelen, cv-ketel, isolatiemateriaal, laadpalen, ventilatie en thuis beveilging.

De klantengroep van Vattenfall bestaat uit; cosumenten, ZZP & MKB en grootzakelijk.

Contact

De klantenservice van Vattenfall is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 15:00. Vattenfall heeft per klantgroep een eigen klantenservice, deze klantenservice is via een eigen telefoonnummer te bereiken. Indien u niet wilt bellen naar de klantenservice maar toch in contact wilt komen, dan kan dat via:

  • Socialmedia: Twitter, Facebook
  • Per e-mail
  • Of via de chatbot Nina op de website

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.