VGZ Zorgverzekering

Telefoonnummer klantenservice: 0243297640

Bel nu

Algemene informatie organisatie:

VGZ is een particuliere ziektekostenverzekeraar die door ziekenfondsen was opgericht - en heeft haar hoofdkantoor in Arnhem. VGZ maakt deel uit van Coöperatie VGZ UA. Deze coöperatie voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. In totaal verzekert de coöperatie ruim 4 miljoen klanten. Dit doet VGZ zonder winstoogmerk. VGZ is met ruim 2,1 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.

Diensten

VGZ is een zorgverzekeraar die naast de basisverzekering verscheidene aanvullende zorgpakketten aanbiedt. Het geldbedrag dat als eigen risico geldt onder de basisverzekering kan op verschillende groottes worden ingesteld, naarmate dit bedrag hoger is geldt maandelijks een lager te betalen premie voor de basisverzekering. Voor haar basisverzekering biedt VGZ de keuze uit een contract waarbij de consument vrije keuze heeft wat betreft de zorg en 100% van de kosten vergoed krijgt. Daarnaast heeft VGZ een goedkoper basispakket waarbij de consument alleen voor gecontracteerde partijen 100% van de zorgkosten terugkrijgt, niet gecontracteerde zorginstanties worden in dat geval voor 80% vergoed. Naast het basispakket heeft VGZ drie verschillende aanvullende verzekeringen en drie verschillende tandartsverzekeringen. De consument kan naar eigen wens een pakket samenstellen dat op basis van financiële draagkracht en zorgbehoeften het beste aansluit.

Contact

Contact opnemen met VGZ kan gemakkelijk via de klantenservice. De openingstijden van de klantenservice van VGZ voor vragen over een de zorgverzekering, een vergoeding of een betaling zijn ma-vrij van 08:00 tot 20:00 uur en za van 09:00 tot 13:00 uur. Voor vragen over PGB, wachtlijstbemiddeling, mantelzorg of een second opinion dienen aparte nummers gebeld te worden. Deze zijn geopend van ma-vrij van 08:30 tot 17:00 uur.
Het is ook mogelijk op andere wijze contact op te nemen met VGZ. Zo kan er contact opgenomen worden middels:

  • Postadres: Coöperatie VGZ, Postbus 445, 5600 AK Eindhoven
  • Een online chatdienst
  • E-mail via de website van VGZ

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.