Ziggo

Telefoonnummer klantenservice: 09001884

Bel nu

Ziggo Contact

VodafoneZiggo is een fusie tussen een aantal Nederlandse activiteiten van Liberty Global en Vodafone. VodafoneZiggo levert in Nederland; kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie. VodafoneZiggo had in het jaar 2015 meer dan vier miljoen huishoudens als klant die meer dan één dienst afnamen. In het jaar 2017 waren er bij VodafoneZiggo 7.477 FTE werkzaam. De totale omzet in het jaar 2018 voor VodafoneZiggo was € 3.895 miljoen.

Diensten

Diensten van VodafoneZiggo kunnen als een samengesteld pakket worden afgenomen. Het is mogelijk om een alles-in-één pakket af te sluiten. In dit pakket zitten; internet, (interactieve) televisie en bellen. Consumenten hebben bij VodafoneZiggo bovendien de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende internet snelheidheden. Ook is het mogelijk om bij VodafoneZiggo het basis zenderpakket voor interactieve televisie uit te breiden met betaalde zenderpakketten.

Contact

Contact opnemen met VodafoneZiggo kan erg gemakkelijk via de klantenservice. De telefonische klantenservice van VodafoneZiggo is dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00.

Het is ook mogelijk op andere wijze contact op te nemen met VodafoneZiggo. Zo kan er contact opgenomen worden middels:

  • Post
  • Twitter
  • E-mail

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.