Zalando

Telefoonnummer klantenservice: 08000227087

Bel nu

Over

Zalando is een van oorsprong Duitse webshop voor schoenen, kleding en mode-accessoires. Het bedrijf is gevestigd in Berlijn en opereert in 17 landen waaronder België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Diensten

Bij Zalando kunt u terecht voor kleding- en schoenmode en accesoires in alle denkbare categorieën, van de meest uiteenlopende A-merken. Daarnaast heeft Zalando een uitgebreid assortiment sportkleding en cosmetica.

Contact

Naast de uitgebreide veelgestelde vragen sectie op de website, is het mogelijk om contact op te nemen met Zalando. De telefonische klantenservice is te bereiken van maandag tot en met zondag van 08:00 tot en met 00:00 uur . De Zalando website biedt daarnaast de mogelijkheid tot chatten met een medewerker en beschikt over een contactformulier om per mail in contact te komen met de klantenservice.

Zalando is actief op de volgende social media kanalen:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Indien u belt met de nummerinformatiedienst 1828 bedragen de kosten voor het gesprek en het doorverbonden gesprek slechts vijfennegentig cent per minuut vermeerderd met uw gebruikelijke belkosten. Wij wijzen er expliciet op dat wij een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn en deze dienst op geen enkele wijze verbonden is aan het bedrijf waarvoor u belt.

Allenummer.info is een Nederlandse B.V. die erop gericht is mensen te helpen om eenvoudig en snel doorverbonden te worden met de gezochte instantie. AlleNummer.info B.V. is een zelfstandig opererend bedrijf actief op het gebied van nummerinformatiediensten. AlleNummer.info B.V. is niet verbonden aan de op deze website weergegeven bedrijven. Via online zoek- en speurwerk kunt u tegen een gereduceerd tarief direct bellen met de klantenservice van het door u gezochte bedrijf.